Wie ben ik?

Voordat ik in haptotherapie mijn bestemming vond, heb ik na het gymnasium en mijn universitaire opleiding Algemene Letteren (1996) met veel enthousiasme gewerkt als redacteur-projectmanager in de uitgeverij. Om in directer contact met mijn doelgroep te werken, koos ik vervolgens voor banen als docent schrijven, reisleider van culturele groepsrondreizen en trainer in de reïntegratie. In dit werk raakte ik geïnspireerd om mensen te begeleiden naar gezond functioneren, waarvoor een goede balans tussen lichaam, geest en ziel wezenlijk is. Ik vind het een voorrecht om als fysio- en haptotherapeut mensen te mogen begeleiden naar een daadwerkelijke oplossing van binnenuit.

Als GZ-haptotherapeut ben ik geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH). Dit betekent dat ik aan alle gestelde kwaliteitseisen voldoe en ben opgeleid aan een erkend instituut (ITH, Berg en Dal). Als registerfysiotherapeut ben ik daarnaast BIG-geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van de KNGF.